Bicara Hati

Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu, agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu.. Ya Muhaimin jika aku jatuh hati, izinkanlah aku menyentuh hati seseorang yang hatinya tertaut padaMu, agar tidak terjatuh aku dalam jurang cinta nafsu.. Ya Rabbana jika aku jatuh hati, jagalah hatiku padanya agar tidak berpaling daripada hatiMu.. Ya Rabbul Izzati jika aku rindu, rindukanlah aku pada seseorang yang merindui syahid di jalanMu.. Ya Allah jika aku menikmati cinta kekasihMu, janganlah kenikmatan itu melebihi kenikmatan indahnya bermunajat di sepertiga malam terakhirMu.. Ya Allah jika aku jatuh hati pada kekasihMu, jangan biarkan aku bertatih dan terjatuh dalam perjalanan panjang menyeru manusia kepadaMu.. Ya Allah jika Kau halalkan aku merindui kekasihMu, jangan biarkan aku melampaui batas sehingga melupakan aku pada cinta hakiki dan rindu abadi hanya kepadaMu..

Wednesday, January 19, 2011

under construction xmjadi

huhuhu..
lihat lah under construction aku..
xmjadi spt y aku mahu
boleh sape2 tolong x??
aku nk letak gambar tu tsusun horizontal
tapi ia still nk duk kt bwah..
huhuh
salah coding
ada sape2 y boleh tolong x?
aku xreti
huhuhuh



:(

2 comments:

fiq said...

check your email =)

pan said...

yee..dh jadi..coding aku xde width n heigh..missing code..patut lh xmjadi..hehe..y lain dh ok..ak copy all dr source y ko kasi tapi xjadi mcm ko..maybe time edit2 letak web tu ak tsalah delete ker..enth lah..anyway..thanks..dh jadi dh..kihkihkih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...