Bicara Hati

Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu, agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu.. Ya Muhaimin jika aku jatuh hati, izinkanlah aku menyentuh hati seseorang yang hatinya tertaut padaMu, agar tidak terjatuh aku dalam jurang cinta nafsu.. Ya Rabbana jika aku jatuh hati, jagalah hatiku padanya agar tidak berpaling daripada hatiMu.. Ya Rabbul Izzati jika aku rindu, rindukanlah aku pada seseorang yang merindui syahid di jalanMu.. Ya Allah jika aku menikmati cinta kekasihMu, janganlah kenikmatan itu melebihi kenikmatan indahnya bermunajat di sepertiga malam terakhirMu.. Ya Allah jika aku jatuh hati pada kekasihMu, jangan biarkan aku bertatih dan terjatuh dalam perjalanan panjang menyeru manusia kepadaMu.. Ya Allah jika Kau halalkan aku merindui kekasihMu, jangan biarkan aku melampaui batas sehingga melupakan aku pada cinta hakiki dan rindu abadi hanya kepadaMu..

Wednesday, January 12, 2011

contest 20 : 1st GA from Aesya



wah...nak join GA Kak Aesya.  Hadiah GA ni yang aku impikan. Comel ! Lihat bawah :P


dah lama nk beg..ada satu pon dh nk buruk
join GA nie ,moga2 bertuah
dapat beg baru le tahun nie..
hehehhe
nie syarat2nye: (copy ekk)

sorry, jejaka2 semua. hadiah utk org pompuan. kalau nk bg adik, kakak, aweks, mak, makcik atau kawan, boleh je join!
  • jadi follower AesyaZealous
  • letakkan banner di entri dan sidebar dan linkkan kpd post ini
  • buat satu entri mengenai GA ini yg bertajuk '1st GA from Aesya'
  • nyatakan moto hidup anda
  • cth :'hidup biar best!'
  • tag 3 org rakan anda
  • tinggalkan link entri anda di comment
  • 2 org pemenang dipilih melalui cabutan bertuah oleh rakan AesyaZealous
  • hadiah? ini! handbag cute.kecik je.

so,
banner dh letak..
moto hidup pan:
"biarlah bersederhana asalkan bahagia"

heheh..
sempoi je kan moto hidup pan
kihkuhih
3mangsa tag kali nie adalah:
1. fik
2.yana
3. ain

1 comment:

AesyaZealous said...

hhehehe..nice motto.. thanks join GA kite. harap2 bertuah! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...