Bicara Hati

Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu, agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu.. Ya Muhaimin jika aku jatuh hati, izinkanlah aku menyentuh hati seseorang yang hatinya tertaut padaMu, agar tidak terjatuh aku dalam jurang cinta nafsu.. Ya Rabbana jika aku jatuh hati, jagalah hatiku padanya agar tidak berpaling daripada hatiMu.. Ya Rabbul Izzati jika aku rindu, rindukanlah aku pada seseorang yang merindui syahid di jalanMu.. Ya Allah jika aku menikmati cinta kekasihMu, janganlah kenikmatan itu melebihi kenikmatan indahnya bermunajat di sepertiga malam terakhirMu.. Ya Allah jika aku jatuh hati pada kekasihMu, jangan biarkan aku bertatih dan terjatuh dalam perjalanan panjang menyeru manusia kepadaMu.. Ya Allah jika Kau halalkan aku merindui kekasihMu, jangan biarkan aku melampaui batas sehingga melupakan aku pada cinta hakiki dan rindu abadi hanya kepadaMu..

Thursday, April 15, 2010

pilihan mu..adakah aku??

"aku pilih yg bleh bawa diri...  
"org bley trima takdir ape yg ditrima ngn redhanya...   
"org yg bley aku hdup...yg die phm aku....   
"org yg bley nasihat aku... bla aku tersasar..

pilihan mu mcne dear?? adakah mctu gak..maybe aku xreti nk bawa diri sbb separuh diri aku ada pada mu..aku maybe xleh terima kenyaterlalu mcintai mu..aku xboleh hidup tanpa diri mu..aku memahami mu krn kau sebahagia dari diri ku..aku xreti nk nasihati mu krn diri aku adalah sokongan tulang belakang mu..maybe cara teguran ku berbeza..niat ku hanya satu..ingin miliki mu seadanyaa diri mu..dgn kelemahan dan kehinaan mu..aku terima dgn hati yang suci mcintai mu..hihihihihih...

(maaf atas kesilapan aku selama ini.,aku terlalu mcintai mu. maaf sekiranye aku dah mlukai mu. maaf sekiranye aku terlalu sayangi mu..maaf kan aku krn mpunyai perasaan ini..)

1 comment:

iamfareezyusoff said...

^_^ tidak salah utk sayang seseorang. mungkin dia bukanlah yang terbaik untuk diri kita. peace peace kacang peace.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...